Јошко Питеша, менаџер операција компаније “Immofinanz” за Србију и Бане Спасовић, градоначелник Пожаревца

Симболичном предајом кључа Јошки Питеши, менаџеру операције Компаније „Immofinanz“ за Србију од стране представника Компаније „Мартини градња“ Антонија Занетија, као и пресецањем врпце, у четвртак, 19. априла, званично је отпочео са радом пети по реду у Србији, а први у Пожаревцу, Ритејл парк „Стоп шоп“. Новоизграђени објекат налази се у Улици Ђуре Ђаковића бб, простире се на 7.200 квадратних метара и располаже са више од 330 паркинг места.

Са 16 домаћих и страних брендова („Reserved“, „Sinsay“, „LC Waikiki“, „CCC“, „Deichmann“, „Takko fashion“, „DM“, „Sport Vision Extra“, „Planeta“, „N sport“, „Lilly“, „Trefolino“, „TOP SHOP“, „Café Aroma“, „Panter“ и „Hedonizmus“), „Стоп шоп“ задовољаваће потребе грађанима читавог Браничевског округа.

Са реализацијом инвестиције аустријске Компаније „Immofinanz“, Пожаревац је добио локацију на којој је могуће обавити идеалну куповину, на једном месту снабдети се свим што је купцима потребно.

         Наступ „Lexington band” – a

Поред разгледања новог објекта и богате понуде брендиране робе, посетиоци на отварању Ритејл парка у Пожаревцу били су у прилици да уживају у бројним изненађењима, акцијама и специјалним попустима. Није изостао и музички део програма у коме су наступилe културно уметничкe групе, Градски женски хор „Барили“, DJ и виолина, а атмосферу су додатно загрејали чланови „Lexington band” – a и звезде вечери Бајага и инструктори. На крају је приређен ватромет.

Share.

Comments are closed.

Skip to content