Др Миодраг Степановић  и мр Бојан Кекић

У Привредном друштву “Георад” у Дрмну одржан је састанак директора пет костолачких издвојених предузећа и менаџмента Поштанске штедионице, државне банке са традицијом дугом 97 година.

Радном састанку, поред домаћина, директора Георада др Миодрага Степановића, присуствовали су и директори привредних друштава “ПРИМ” Александар Јовановић, “РИО” Славко Живковић, “Костолац услуге” Драгослав Ђокић и “Аутотранспорт” Синиша Живковић.

Представници банке  представили су овом приликом програм пословања, то јест многобројне погодности које БПШ пружа својим потенцијалним клијентима, у овом случају издвојеним предузећима.

Иначе, Банка Поштанска штедионица налази се у власништву Републике Србије и једна је од најстаријих финансијских институција у земљи.

– Имајући у виду да је “Поштанска штедионица” као и пет издвојених предузећа, под окриљем државе, логична је међусобна сарадња, наравно по тржишним условима, сматра директор Георада др Миодраг Степановић. Он је подсетио да костолачка привредна друштва  запошљавају више од 2.600 радника,  те да ће сарадња са великом финансијском институцијом за све њих бити изузетно значајна.

Председник Извршног одбора Поштанске штедионице мр Бојан Кекић, нагласио је да је циљ овог састанка  представљање производа Банке који се, између осталог, односе на корпоративни део пословања.

– У ситуацији смо да презентирамо погодности којима располажемо, а које се односе на привредна друштва (кредити, гаранције). Очекујемо да у скорије време у Костолцу отворимо експозитуру Банке Поштанска штедионица, а да Пожаревац постане један од шест регионалних центара Банке, истакао је мр Кекић.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content