АКЦИЈА „ЧУТИ И РАЗУМЕТИ 2015.“

Objavio: | 17/09/2015

         Поводом Светске недеље глувих и наглувих особа која је последње недеље септембра, компанија Audiovox у сарадњи са Канцеларијом Њ.К.В. Престолонаследника Александра II, Туристичком организацијом Београда и осталим пријатељима акције припрема краћи програм и дружење са познатим личностима за децу са оштећеним слухом у оквиру традиционалне акције „Чути и разумети“. Светска недеља глувих и наглувих особа има дугу традицију и са континуитетом се одржава једном годишње почев од 1958. године.Sa prošlogodišnjeg druženja

            Пре три године Audiovox је први пут покренуо друштвено одговорну акцију под називом „Чути и разумети“ а до сада су је поред струњака из ове области подржали и Иван Ивановић, Владо Георгиев, Инспектор Блажа, одбојкашице, Жељко Васић и многи други. Они су својим присуством и јавним утицајем желели да скрену пажњу на децу са оштећеним слухом и на њихове проблеме са жељом да се као равноправни чланови интегришу у наше друштво.

              Ове године дружење је организовано тако што ће деца и гости акције 23.9. од 11 часова кренути испред скупштине Београда отвореним аутобусом у обилазак града. Затим се од 13 часова иде у обилазак Белог двора уз краћи програм, деца ће имати част да упознају Њ.К.В. Престолонаследника Александра и Принцезу Катарину. Програм се у Белом двору завршава у 15 часова.

             Циљ је да се деци са оштећеним слухом улије нада и мотив и покаже да су саставни део овог друштва. На интернет адреси www.cutiirazumeti.com се можете детаљније упознати са акцијом и погледати извештаје и слике са претходних окупљања.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *