DOŽIVLJAJ KOJI ĆU PAMTITI

Postoje događaji koje ja rado pamtim i ostali su mi u sećanju. Ja ću sada izdvojiti jedan događaj koji mi je ulepšao detinjstvo.

Bilo je to lepo sunčano jutro, četvrtak, 5.novembar 2009.godine. Ustajem, oblačim se kao svakog jutra do tada, čujem mamu kako telefonira i deluje zabrinuto. Šta se dešava, pomislila sam! Moja ujna je otišla u bolnicu da se porodi! Sa nestrpljenjem očekujem bratov dolazak na svet. Posle nekoliko sati iščekivanja, došlo je na svet najdraže, malo stvorenje. Pojurila sam u bolnicu da ga vidim. Iznela ga je babica, nisam mogla da verujem, Vasa zavijen u nekoliko belih pelena, videla sam mu samo jednu ručicu, tako malu i nežnu, plave okice koje su lutale tamo-amo i baš je gledao u mene, kao da je želeo da mi nešto kaže. Kosica braon boje stojala je uzdignuto kao da ga je frizer uredio. Nisam mogla da verujem da sam i ja postala sestra. Vasa i ujna Jeca su izašli iz bolnice, Vasilije je napunio šest meseci, napredan je i lep dasa. Miluje me nežno ručicama, pa čak mu i ja menjam pelene.

Ovaj događaj će ostati duboko urezan u mom srcu, baš zato što sam ja rođenje brata željno očekivala, jer sve što od srca želiš, to se i ostvari.

Dunja Ristović III 2
OŠ ,,Dositej Obradović“,
Požarevac

This entry was posted in Novina. Bookmark the permalink.

10 Responses to DOŽIVLJAJ KOJI ĆU PAMTITI

 1. M. Nestorovic says:

  Odlicno… Stvarno prelepo…

 2. neda says:

  ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super si napisala ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. jasna knezevic says:

  Sastav je prelep ^_^

 4. Sara says:

  Sastav je SUPER!!! :D

 5. milan says:

  jeste kratko ali je extra mnogo si mi pomogla mislim da nastavnik nece provaliti

 6. isidora says:

  Divnoooooooooooooooooooooooooooooooooo!

  P.S.Hvala za ideju!

 7. Jovana says:

  Ne svidja mi se ……Jer je pisaalo „Dozivljaj koji cu uvek pamtiti“

 8. nadja says:

  super malo kratko ali ok

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>