DOŽIVLJAJ KOJI ĆU PAMTITI

Objavio: | 08/06/2010

Postoje događaji koje ja rado pamtim i ostali su mi u sećanju. Ja ću sada izdvojiti jedan događaj koji mi je ulepšao detinjstvo.

Bilo je to lepo sunčano jutro, četvrtak, 5.novembar 2009.godine. Ustajem, oblačim se kao svakog jutra do tada, čujem mamu kako telefonira i deluje zabrinuto. Šta se dešava, pomislila sam! Moja ujna je otišla u bolnicu da se porodi! Sa nestrpljenjem očekujem bratov dolazak na svet. Posle nekoliko sati iščekivanja, došlo je na svet najdraže, malo stvorenje. Pojurila sam u bolnicu da ga vidim. Iznela ga je babica, nisam mogla da verujem, Vasa zavijen u nekoliko belih pelena, videla sam mu samo jednu ručicu, tako malu i nežnu, plave okice koje su lutale tamo-amo i baš je gledao u mene, kao da je želeo da mi nešto kaže. Kosica braon boje stojala je uzdignuto kao da ga je frizer uredio. Nisam mogla da verujem da sam i ja postala sestra. Vasa i ujna Jeca su izašli iz bolnice, Vasilije je napunio šest meseci, napredan je i lep dasa. Miluje me nežno ručicama, pa čak mu i ja menjam pelene.

Ovaj događaj će ostati duboko urezan u mom srcu, baš zato što sam ja rođenje brata željno očekivala, jer sve što od srca želiš, to se i ostvari.

Dunja Ristović III 2
OŠ ,,Dositej Obradović“,
Požarevac

23 thoughts on “DOŽIVLJAJ KOJI ĆU PAMTITI

 1. Nikola

  Sta hocete od deteta koji je 3. razred. Molim vas pogledajte to pa nesto recite. Sastav je solidan. Nije ni dobar,a nije ni los~!

  Reply
 2. Ivana

  Mogla si duze opisati nije bas prelep ne hvalite je grozannn je sastav mala!

  Reply
 3. neda

  ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super si napisala ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 4. milan

  jeste kratko ali je extra mnogo si mi pomogla mislim da nastavnik nece provaliti

  Reply
 5. isidora

  Divnoooooooooooooooooooooooooooooooooo!

  P.S.Hvala za ideju!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *