Иако ове школске године прваци неће имати прилике да у школске клупе седну са  другом, првог школског дана обрадовани су комплетом  прибора који је обезбедила Општина Велико Градиште. Честитке за полазак у школу свим ђацима упутио је председник Општине Драган Милић.


У складу с мерама превенције од вируса корона Министарства просвете, науке и технолошког развоја, ђаци су распоређени по групама како би се избегао пренос инфекције, а хигијенске маске су постале део ђачке опреме.

Основну школу „Иво Лола Рибар“ у Великом Градишту посетио је првог дана школске године председник Скупштине општине Владимир Штрбац поделивши им пакетиће који  осим обавезних маски садрже свеске, распоред часова, колаж папир, фломастере, водене и воштане бојице, оловке, пластелин, гумицу за брисање и зарезач, маказице, прибор за геометрију и слаткише.

Ђаке је у ОШ „Вук Караџић“ у Мајиловцу новим школским прибором обрадовао заменик председника општине Слађан Марковић. Петнаесторо првака ОШ „Миша Живановић“ у Средњеву добило је пакетиће које им је уручио заменик председника Скупштине  Саша Живковић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content