Буквално цео регион их прати у својству архиватора Чваркова и Торбице, али се зна да су они и фудбалски зналци без премца. Те чињенице је свестан сваки прави фудбалски и кладионичарски експерт на овим просторима, зато их буквално цео интернет помно прати, а тако ће бити и овог понедељка.


Стигла је нова епизода емисије Фудбалски кутак, само на YT kanalu Meridian sport у режији Бороте и Мочибоба, старих фудбалских асова и „сивих еминенција“ најважније споредне ствари на свету.

И ово издање покрива све оно најважније што се од фудбала десило у седмици за нама, али и пуно више од тога – као и увек подсетићемо се легенди спортског новинатсва.

У фокусу су „успеси“ фудбалске репрезентације Србије у уводним мечевима новог издања Лиге нација, најава учешћа наших клубова у наредним фазама квалификација за групну фазу ЛШ и ЛЕ, али и много тога више, уосталом и како сте навикли.

Свака конкуренција је здрава, па тако и она на коју се своде концепцијска неслагањима на релацији Мочибоб – Борота у погледу начина вођења емисије. Гледаоци неће само сазнати до сада брижљиво чуване тајне и пикантерије из историје светског и европског фудбала, као и увек биће ту и доста „компромитујућег материјала“ о светским и регионалним фудбалским моћницима.

Фудбалски кутак није једино што вам је кладионица Меридиан у овом колу спремила. Ту су, као и увек, врхунски поклони и бонуси – на реду је Плаyстатион 4, а за све који се registruju на meridianbet.rs спреман је bonus dobrodošlice od 500 RSD, без икаквих услова!

Фудбалски кутак и кладионица Меридиан – прави празник фудбала.

Share.

Comments are closed.

Skip to content