Данас од 18 часова на програм је 165. дерби између Партизана и Црвене звезде, уједно први окршај вечитих ривала у сезони 2021/22.Биће ово меч од велике важности. Црно-бели су после дужег периода направили предност у односу на Звезду, а иако је она минимална (само два бода) делује да је довољна да овај дерби донесе посебно узбуђење и неизвесност.Многи би рекли да ће исход меча утицати и на шампиона јесењег дела, а како ће све проћи – остаје нам да видимо од 18 часова на стадиону у Хумској.

Као савршену увертиру спемили смо вам НАЈВЕЋИ БОНУС НА СВЕТУ – 1.500 ДИНАРА ЗА ОНЛИНЕ КЛАЂЕЊЕ!

ПОКЛОН ТИКЕТ ПРЕУЗМИТЕ ОДМАХ ОВДЕ.

Било да сте на “оној” или на “оној другој” страни брда, фантастичан бонус је спреман – преузмите га и подржите ваш тим.

Судијска комисија Фудбалског савеза Србије донела је одлуку да правду на највећој утакмици у српском фудбалу дели Новак Симовић из Ловћенца.

Подсетимо, он је прошле сезоне судио на оба превенствена окршаја, док је меч у финалу Купа Србије водио Срђан Јовановић коме је сада намењена улога судије у ВАР соби, а помагаће му Урош Стојковић. Партизан и Црвена звезда одмериће снаге после само неколико дана од мечева у Лиги конференција, односно Лиги Европе.

Ипак, када се игра вечити дерби – изговори не постоје, а сви прави љубитељи фудбала надају се да ће данас гледати, пре свега, квалитетан и спортски меч.

Кладионица Меридиан је као и увек спремила НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВЕТУ – кец је 2.60, икс 3.10, двојка 2.60.

Комплетну понуду погледајте на сајту меридианбет.рс и не заборавите да се РЕГИСТРУЈЕТЕ ОВДЕ и преузмете бонус.

Поред српског дербија, данас се играју утакмице и у ТОП ЛИГАМА које вам могу обезбедити и БОНУС НА ДОБИТАК.

О чему је тачно реч – сазнајте ОВДЕ.

Share.

Comments are closed.

Skip to content