Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама  рођеним током протеког периода. Од 11. до 17. јануара, рођено је 20 беба, осам девојчица и дванаест дечака.

Редакција листа “Реч народа” родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Ћерке су добили:

Катарина и Серџо Крстаноски из Костолца, Јелена и Здравко Јочић из Пожаревца, Ксениа и Иван Николић из Пожаревца, Марија Ђорђевић и Стефан Јовић из Брежана, Марина и Милош Пајић из Шетоња, Ивана Николић и Бранимир Балабановић из Голупца, Ивана Костић и Милош Милосављевић из Макца, Кристина и Иван Стојановић из Кучева.


Синове су добили:

Јована Митић и Немања Лазаревић из Ћириковца, Суните Сулејмани и Зећирја Ибрахимовци из Костолца, Зорица Лазић и Дејан Јовић из Пожаревца, Данијела Јанковић и Славољуб Радић из Кусића, Биљана Јовић и Младен Ерњаковић из Мустапића, Сања Јеремић и Милан Обретковић из Кучева, Јованка и Дејан Драгашевић из Пожаревца, Драгана и Саша Душановић из Пољане, Снежана и Дарко Радић из Кусића, Биљана и Дарко Ивичић из Костолца, Марија и Слађан Милосављевић из Петке, Маја Милић и Драган Маринковић из Пожаревца.

Share.

Comments are closed.

Skip to content