• Избори у Костолцу: Предата прва листа


  Предаја листе „Александар Вучић – СНС, СПС – Ивица Дачић“ 

  Дан након расписивања избора у Градској општини Костолац, предата је прва листа. У питању је коалиција окупљена око Српске напредне странке, листа „Александар Вучић – СНС, СПС- Ивица Дачић“. Носилац листе је Серџо Крстаноски, иначе актуелни директор костолачке Основне школе.  Detaljnije…


 • РАСПИСАНИ ИЗБОРИ У ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ КОСТОЛАЦ


  Председник Скупштине града Пожаревца Бојан Илић расписао је за 24. децембар изборе за одборнике Градске општине Костолац. Тим поводом организована је конфернција за медије, на којоj је Илић подсетио на важност учествовања у бирању народних представника.

  -Решавање најмањих проблема у вашој Градској општини и месној заједници, па и у улици у којој живите, повезано је са способношћу одборника и листa на којима се налазе, те их бирајте мудро и пажљиво. Свој глас дајте онима, у које имате поверења и који су показали видљиве резултате у времену иза нас, рекао је између осталог председник локалног парламента.


 • За боље управљање комуналним отпадом


  Поводом тренутне ситуације везане за одлагање комуналног отпада у Пожаревцу,  Општински одбор Доста је било огласио се саопштење у коме се наводи  да је даље одлагање комуналног отпада на депонији ,,Јеремијино поље“ и осталим неусловним сеоским депонијама недопустиво.

  Садашњи начин организације и управљање комуналним отпадом и смећем, није на одговарајућем техничко-технолошком нивоу, истиче се у сапштењу и додаје:

  Detaljnije…


 • СНС на децембарским изборима у Костолцу: САВИЋ ПОНОВО ЗА ПРЕДСЕДНИКА


  СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА УОЧИ ДЕЦЕМБАРСКИХ ИЗБОРА У ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ КОСТОЛАЦ

   

   

  – Напредњаци Градске општине Костолац и Града Пожаревца једногласно за Ивана Савића

   

  Кандидат Српске напредне странке за првог човека Градске општине Костолац на предстојећим децембарским изборима поново ће бити Иван Савић. Њему су једногласно указали поверење напредњаци свих пет месних одбора са територије костолачке Градске општине, а потом и Градски одбор СНС Пожаревац.    

  Иначе, Иван Савић је актуелни председник Градске општине Костолац. Ту дужност је преузео крајем 2014. године. У сагледавању његовог досадашњег рада наглашено је да је Градска општина Костолац у последње три године, откако је Савић предводи, доживела значајан преображај.

  Detaljnije…


 • Пожаревачка Скупштина: У ЈАВНОМ СЕКТОРУ 114 РАДНИКА ВИШКА


  Председништво: Унгурјановић, Илић и Јовановић

     Суштина приче о рационализацији броја запослених је у томе да имамо гломазан, нефункционалан јавни сектор и да се то мора променити, рекао је на седници градоначелик Бане Спасовић

  • Највише прекобројних је у „Водоводу и канализацији“ и „Комуналним службама“, док ће ПУ „Љубица Вребалов“ и Градска општина Костолац, уместо смањења броја радника, запослити један број нових

  Detaljnije…