Трагом интернације Кобиља

Objavio: | 29/01/2018

 У КОБИЉУ ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА АУТОРА ДРАГИШЕ ПЕТРОВИЋА

У препуној црквеној сали села Кобиље, у Општини Мало Црниће организована је промоција књиге ,,Трагом интернације Кобиља“ аутора Драгише Петровића. Књига је угледала светлост дана на стогодишњицу од немилог догађаја и остаће као сећање на ратна, тешка и крвава времена. Учесници програма су музиком и речима евоцирали успомене и показали љубав према коренима и висок ниво патриотизма.

У програмусу, осим аутора учествовали: Драган Јацановић, археолог иМилисав Миленковић, књижевник, Милија Радивојевић Баја, здравичар и народни певач и Милена Николић, учитељица.Делове из књиге говориле су Анђела Мишић и Татјана Миладиновић, ученице основне школе, а модератор програма била је Данијела Божичковић Радуловић, књижевница и директор Библиотеке у Малом Црнићу.

           Промоцији су присуствовали Малиша Антонијевић, председник Општине, Горан Дачић, заменик председника Општине, Горанка Стевић, председница Скупштине општине, Јасна Јовић, директорка Туристичке организације и представнице Удружење жена Кобиља ,,Гергине“.

Д. Б.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *