Пети Стоп шоп ритејл парк у Србији биће отворен у Пожаревцу, 19. априла. Отварање ће водити популарни комичар, фронтмен бенда и радио водитељ Инспектор Блажа и позната телевизијска водитељка Марија Килибарда. Сви посетиоци ће имати прилику да уживају у фантастичном целодневном програму, специјалним попустима, изненађењима и интересантним активностима.

Звезде вечери биће Бајага и Инструктори један од најпознатијих рок бендова у Србији и бившој Југославији.Бенд, иза кога је богата дискографија и много хитова који суих поставили на врхбивше југословенске рок сцене, раме уз раме садругим популарним бендовима, забављаће посетиоце у завршном делу програма.

 

Програм отварања

10.00 – 20.00 Целодневни програм уз музику ди џеј-а и забаву за посетиоце

12.00 – 19.00 Активација „Освоји Стоп shop стену“

15.00 – 16.00 Golden Noise бенд (ди џеј и виолинисткиња)

16.00 – 17.00 Кабаре Цимет и Ванила (глумице Милена Васић и Вања Милачић)

17.00 – 17.30 Локални КУД, наступи

17.30 – 18.00 Званично отварање Стоп шоп-а

18.00 – 20.00 Наступ групе „Лексингтон Бенд“

20.00 – 21.30 Наступ бенда Бајага и Инструктори

 

На церемонији отварања музичари и културно-уметничке групе забављаће  суграђане специјалним програмом који су припремили за ову прилику. Током дана „Лексингтон бенд”, популарни поп састав, загрејаће атмосферу својим добро познатим хитовима. Заинтересовани авантуристи ће током целог дана имати шансу да се опробају у спортском пењању и дохвате Стоп шоп лого на вештачкој стени високој чак осам метара. Такође, посетиоци ће уживати у наступима ди џеј-а и виолинисте идружити се са многобројним забављачима.

O Immpofinanzu

Ритејл ланац Стоп шоп је бренд компаније Immofinanz у Централној и Источној Европи. Immofinanz је аустријска компанија која се бави инвестирањем и развојем у области некретнина, континуирано ради на ширењу овог успешног ритејл ланца. Стоп шоп у Пожаревцу јепети у Србији. Immpofinanz је водећа компанија која се бави инвестирањем и развојем у области некретнина чије су активности фокусиране првенствено на малопродајне и канцеларијске сегменте седам главних регионалних тржиштаЕвропе: Аустрији, Немачкој, Чешкој, Словачкој, Мађарској, Румунији и Пољској. Основна делатност обухвата управљање и развој некретнина, на челу са брендовима Стоп шоп (ритејл), Виво (ритејл) и мyхиве (канцеларијски простор) који потврђују квалитет и добру услугу.

          Од 2. Априла Стоп шоп  је припремио Фејсбук и Инстаграм активације које трају до 16. априла. Аутори најзанимљивих фотографија са Стоп шоп интерактивним кесама на поклон ће добити ваучере за породичну куповину у вредности од 10 хиљада динара, а у шопинг ће их водити Инспектор Блажа.

Share.

Comments are closed.

Skip to content