Представницима Полицијске станице у Великом Градишту предата је на коришћење опрема из програма Савета за безбедност у саобраћају. Опрему им је уручио председник Општине Драган Милић који је том приликом рекао да је ово наставаксарадње Саобраћајне полиције и Сектора за безбедност саобраћаја у циљу заштите и подизања нивоа безбедности грађана. – Сарадња је и до сада била веома добра, наставићемо тако и убудуће како би службеници полиције лакше обављали свој посао. Предстоји нам уградња безбедносних камера у граду и на раскрсницама. Будући да смо туристичка средина, лети овуде прође и по неколико стотина хиљада људи и потребно је да наши полицајци имају увид у то стање, рекао је председник.

           На опреми се захвалио  начелник Полицијске станице Дарко Пајкић који је поручио да ће се, коришћењем ове опреме  значајно побољшати стање безбедности на подручју ПС Велико Градиште. Прошле године у Општини је смањен број саобраћајних незгода и повређених лица као и укупно причињена материјалнаштета.  – Верујем да ћемо у наредном периоду имати још боље резултате, рекао је Пајкић.

Пакет садржи компјутер са штампачем, несесер за саобраћајну полицију, 12 батеријских лампи, фотоапарат NIKON COOLPIH са GPS, два теле-блица, два дигитална мерача дубине шара и осам рефлектујућих прслука.

Share.

Comments are closed.

Skip to content