Из богате писане архиве недељника “Реч народа” бирамо занимљиве чланке и подсећамо на актуелности које су привлачиле пажњу наших читалаца.  Упркос великој временској дистанци, један број тема је и данас веома актуелне, а неке смо, стицајем околности – заборавили.     Уверите се!

 

Свечана обавеза

У  јединици Славољуба Ђокића  нова генерација војника положила је свечану обавезу. Поред старешина, у име домаћина младе војнике поздравили су  представници омладинске и горанске организације пожаревачке општине и Милоје Милојевић, ратни командант Пожаревачког партизанског одреда.


Најмлађи члан „Младог радника“

 Фудбалски клуб „Млади радник“ однедавно је почео да уписује у чланство симпатизере клуба који, поред књижице и значке добијају право да бесплатно гледају све утакмице овог клуба у току календарске године.

За кратко време пријавио се велики број члаова. А најмлађи међу њима је Саша Ђаловић из Бубушинца који нема још ни годину дана. Његов отац  Павле Ђаловићје вишегодишњи ватрени навијач лигаша из Пожаревца, па је одмах међу првима учланио себе и свог осмомесечног Сашу кога редовно доводи на стадион „Код Вашаришта“.

 М.И.

Share.

Comments are closed.

Skip to content