2018-04-29T12:32:06+02:00 29. априла, 2018. 12:30 |

27 година Плесног клуба БОЛЕРО

Сениорски  „ХИП ХОП“ тим „Болера“

Целовечерњим концертом у Свечаној сали Пожаревачке гимназије обележено је 27 година постојања Плесног клуба „Болеро“. Овом приликом гости су имали прилику да се подсете остварених резултата у протеклих годину дана међу којима су Шампионат Србије у Београду  са остварена 4 прва, 2 друга и по једно треће и четврто место. Два највећа плесна фестивала на Балкану, Крагујевац и          Јагодина уз освојена 3 прва, једно друго, два трећа и једно четврто место,  Међународно такмичење у Врњачкој Бањи – 6 првих и једно друго место, итд …


Присутне је поздравио директор Плесног клуба „Болеро“ Милорад Илић истичићи:

Милорад Илић

Велико хвала нашем домаћину Пожаревачкој Гимназији на чијем челу је директор Данијела Жуковски која је увек имала разумевања за потребе нашег клуба и без које „Болеро“ у овој тешкој материјалној ситуацији сигурно не би постигао овако значајне резултате. Такође, хвала и бројним иституцијама и појединима на подршци која нам је потребна и која нас кали и учвршћује на путу којим смо кренули. Упорност и таленат немају граница, а сви ми заједно смо јачи у циљу да младост усмеримо ка правим вредностима. Плес као спој уметности и спорта су основ рада и ангажовања свих окупљених око „Болера“ –  а Ви који сте вечерас са нама,  присуством доказујете да подржавате позитивну енергију и нашу позитивну мисију, рекао је Илић.

Јована и Софија Николић и Вуксан Бакић са Милицом Савовић

После официјелног, угледило је вече музике и плеса, на коме су своје умеће и вештине показали Јована и Софија Николић и Вуксан Бакић са Милицом Савовић, потом дуо у „ХИП ХОП“-у  сестре Николина и Катарина Нешић, мала група плесача узраста деца „денс 3“, нова „ХИП ХОП“ формација јуниора, солисткиње у диско денсу  Милена Несторовић и Ема Пуклин,  формација „диско денс“ 2, а  заврши део припао је сениорском  ХИП ХОП“ тиму „Болера“.

Специјални гости били су ди џеј  Неба, иначе некада интернационали представник „Болера“ на неколико светских надметања и волална солисткиња Марија Стевић.

Текст и снимци: Влада Винкић