Национална служба за запошљавање, Филијала Пожаревац ће у среду, 29. маја, у холу пожаревачког Центра за културу, у времену од 10 до 13 часова, организовати други по реду у овој години Сајам запошљавања.

Двадесет шест послодаваца понудиће посао за 145 незапослених лица са евиденције НСЗ-а, 12 слободних радних места биће понуђено особама са инвалидитетом.

Исказана је потреба за запошљавањем лица различитих образовних профила и свих степена образовања, а највише за ангажовањем возача Б, Ц, Д и Е категорије, затим продаваца у малопродаји и на терену, помоћних грађевинских радника, столара, пекара, банкарских текничара…

Послодавци су исказали потребе и за фризерима, машинским и грађевинским и туристичким техничарима, браварима, заваривачима, вулканизерима и тапетарима.

Отварању Сајма присуствоваће члан Управног одбора Националне службе за запошљавање Драган Јаковљевић и градоначелник Пожаревца Бане Спасовић, који ће се осврнути како на сарадњу Филијале и локалне самоуправе, тако и на активности предвиђене овогодишњим програмом.

Share.

Comments are closed.

Skip to content