У сали ФЕДРАС-а одржана је свечана академија коју је хор ове школе започео својом школском химном, по тексту песникиње Радмиле Зорић и музичкој обради професора музичке културе Данице Пацикас. Својим присуством догађај су увеличали председник Општине Малиша Антонијевић и председница Скупштине Горанка Стевић са сарадницима, директори јавних предузећа и установа, родитељи, донатори, ученици…

 


Присутне је поздравила директорка ОШ „Моша Пијаде“, Винка Палић која је истакла да је школа у протеклом периоду остварила добре резултате.

– Наши ученици су учествовали на бројним такмичењима, од општинских до републичких, на којима су освојили бројне вредне награде. Сви осмаци уписали су жељене школе, а једанученик је уписао војну академију и био први на листи по броју бодова. Све то нам говори да свој посао обављамо веома добро, те да се прилагођавамо савременим методама школства. У свему томе нам помаже локална заједница која из буџета издваја значајна средства за унапређење и стварање бољих услова за рад у нашој школи, рекла је Палић уручивши захвалницу председнику Антонијевићу.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content