Српска напредна странка са коалиционим партнерима ПУПС-ом, СДПС-ом и Покретом социјалиста у Пожаревцу је за непуна три сата прикупила преко 700 потписа грађана, који су подржали републичку листу „Александар Вучић – за нашу децу“. У вечерњим сатима уследило је и прикупљање потписа за локалну листу.

Градоначелник Пожаревца и председник Градског одбора СНС-а Бане Спасовић захвалио се члановима странке, симпатизерима и грађанима што су у великом броју, убрзо по расписивању избора подржали коалицију коју окупља Српска напредна странка и како је рекао практично већ сада дали глас за будућност Србије, односно коалицију која може да настави путем развоја привреде, инвестиција, политичке стабилности…

-Кандидат за народног посланика биће Ана Миљанић, која обавља функцију члана Градског већа задуженог за спорт, омладину и туризам и која је и те како позната по својим резултатима рада и управо је прави репрезент нове републичке листе која обилује новим и младим лицима. Такође и листа на локалу има око 70 одсто нових кандидата. Овако велико поверење нас инспирише за још већи рад и управо ти млади људи треба да пруже нову енергију, вољу, жељу, да се даље одрже ове промене које се дешавају не само овде у нашем граду, већ и у читавој земљи, нагласио је Спасовић.

Први на одборничкој листи СНС-а биће Славиша Алексић, а ускоро ће Градски одбор заједно са руководством странке донети одлуку о кандидатима за најодговорније функције у граду.

                                                                                                          Д.Д.

Share.

Comments are closed.

Skip to content