У организацији Атлетског клуба „Вожд” из Јагодине одржан је трећи „Меморијал Љубише Гајића Гаје“, у част прослављеног атлетичара и тренера из тог града. Пожаревачке Муње имале су 7 представника у више дисциплина.

Нађа Мишић је у конкуренцији атлетске школице “Ц” освојила два злата, у трци на 40 метара и у скоку у даљ, док су њени клупски другари Никша Николић, Вера Бојатовић, Нађа Николић, Јаков Радуловић, Јакша Николић, и Реља Николић, остварили запажене резултате са новим личним рекордима.

Протекле суботе на Госпојинском митингу у Шапцу, наступило је преко 300 такмичара.  У веома јакој конкуренцији, за атлетске школе „Б”, Јаков Радуловић освојио је  треће место на 200 метара, у укупном пласману, док је Вера Бојатовић у трци на 60 метара била пета. У трци на 60 метара за атлетске школе „Ц“, Нађа Мишић је завредела четврто место, као и Нина Мишић за атлетске школе „Д”.

Јесење првенство Београда за атлетске школе А, Б, и Ц одржано је у недељу, 29. септембра. Нађа Мишић је донела златно одличје у трци на 50 метара, са резултатом 8.87секунди. Њена клупска другарица Вера Бојатовић за атлетске школе “Б”, у трци на 50 метара, заузела је девето место, са годину дана старијим девојчицама и са личним рекордом 8.80 секунди.

Д.Динић

Share.
Leave A Reply

Skip to content