Пожаревачки социјалисти 10. октобра обележили су 34 године од оснивања Градског одбора.

Тим поводом одржана је свечана академија на којој је секретар Извршног одбора ГО СПС Срђан Милетић између осталог рекао да Социјалистичка партија има чиме да се поноси и важан је чинилац напретка друштва.

-Историја СПС је историја Србије, јер смо пролазили кроз сваки градски, државни и национални проблем кроз који су наше друштво, држава и народ прилазили свих ових деценија. Битно је да се међусобно поштујемо и да развијамо што бољу сарадњу у интересу града и државе. СПС је свих претходних година и деценија имала једну важну карактеристику, да су је чинили људи из народа, који су волели своје село, свој град и Србију. То су људи који су се увек залагали за независну и суверену политику. Зато сам уверен да највећи број оних који гласају за нас желе да нас виде успешне, снажне, али и као партију која неће да гази по својој традицији, по пријатељствима које је стварала годинама, као партију која хоће да се одупре свима који би да је унизе и сруше, казао је Милетић.

Потпредседник пожаревачких социјалиста др Александар Марковић је нагласио да га радује што је на обележавању годишњице Градског одбора присутан велики број младих људи, јер како је рекао, партија треба да се омасовљава и то је највећи задатак како би  опстала на политичкој сцени Србије.

-Ова партија је јединствена и по програму и по деловању и ја сам приступио њој зато што сматрам да има веома квалитетне људе, истакао је Марковић

 Д.Динић

Share.
Leave A Reply

Skip to content