На кросу РТС-а одржаном 5. октобра на пожаревачком хиподрому, чланови Атлетског клуба „Муње“ освојили су четири медаље.

Нађа Мишић је у конкуренцији девојчица другог разреда заузела прво место, испред Андрее Стевић из АК „Пожаревац“ и клупске другарице Вере Бојатовић, која је освојила треће место.

Код дечака другог разреда Јаков Радуловић је заузео треће место, као и Анђела Матић у конкуренцији девојчица четвртог разреда.

У предшколском узрасту Ирена Бујић је освојила осмо место, Нина Мишић је завршила на једанаестој позицији, док је код најмлађих дечака Лука Николић освојио шесто место, а његов клупски другар Теодор Трајић је био седми.

Запажене резултате постигли су и Ања Николић, Љубица Аврамовић, Љубица Стокић, Сара Симић, Вељко Симић, Немања Јовановски, Стефан Јовановски, Нађа Николић, Јакша Николић, Реља Николић, Николија Божић и  Лазар Јовичић.

Сутрадан, 6. октобра, одржано је Јесење првенство Београда у кросу. Нађа Мишић је у конкуренцији девојчица 2017. годиште и млађе, у трци на 200 метара завредела сребрно одичје, док је њена клупска другарица Нађа Николић у конкуренцији девојчица 2015/2016. годишта, у трци на 300 метара била седма.

Д.Динић

Share.
Leave A Reply

Skip to content