На Дунавцу у Костолцу, у недељу, 13. октобра, организована су два такмичења у пловку, за млађе категорије – кадете и јуниоре. 

У 2. колу кадетске лиге „Центар“ учествовало је 15 такмичара из УСР „Караш“ из Крњева, ОСР „Смуђ“ из Пожаревца, СРД „Дунавац“ из Костолца, КСР „Бистро“ Велика Плана и УСР „Горња Мала“ из Пожаревца. 

Пецало се по лепом и сунчаном времену са јако мало улова. Секторски прваци у категорији У15 су: Павле Крстић ОСР „Смуђ“ Пожаревац, Марија Тирнанић УСР „Караш“ Крњево и Стефан Тирнанић из УСР „Караш“ Крњево.

У категорији У20 прво секторско место и првак стазе је Андреја Николић КСР „Бистро“ из Велике Плане.

У такмичењу кадета, у оквиру Трофеја града Пожаревца, такмичили се се клубови ОСР „Смуђ“ Пожаревац, СРД „Дунавац“ Костолац и КСР „Горња Мала“ из Пожаревца. Након три сата остварени су следећи резултати у три сектора: Павле Крстић, ОСР „Смуђ“ Пожаревац, Николина Марковић СРД „Дунавац Костолац“ и Јаков Савић ОСР „Смуђ“ Пожаревац. 

Прва три места градског Трофеја з

Шампион Трофеја је Павле Крстић из ОСР „Смуђ“, вицешампионка је Луна Јанковић из КСР „Горња Мала“, док је треће место заузела Николина Марковић из СРД „Дунавац“.

Домаћин ОСР „Смуђ“ је за најуспешније обезбедио пехаре и медаље.

Share.
Leave A Reply

Skip to content