Завршном свечаном  приредбом предшколаца у Предшколској установи  „Ласта“ у  Голупцу, испраћена још једна генерација предшколаца, једна од бројнијих генерација у протеклих неколико година.

-Жељно смо ишчекивали овај свечани дан и пуно се за њега припремали, али опет са дозом сете у нашим срцима, јер за децом остаје једно доба, а то је најлепше безбрижно доба проведено у вртићу. Знајте да ће наш вртић за вас увек имати широм отворена врата, јер ћете нам бити као гости добродошли, нагласила је директорка Предшколске установе ,,Ласта“ Милена Ђурђевић, приликом обраћања малишанима, њиховим родитељима и представницима Општине Голубац.

За многе родитеље ова завршна предшколска приредба, представља прави емотивни доживљај и незаборавну успомену, али је такође и извор сазнања о раду, активностима и свему што су њихова деца у претходном периоду научила у вртићу.

–За њих сада почиње нов период, период у којем ће своје играчке заменити књигама, период у којем ће им се отворити нека нова врата и нека нова интересовања. Родитељима желим да имају  пуно љубави за своју децу, да са пуно разумевања, стрпљења и толеранције прате школовање своје деце, да успоставе добру сарадњу са учитељима и радницима школе, јер како је рекао Душко Радовић „Волите своју децу и кад су крива, јер ће их живот довољно кажњавати и када не буду“, рекла је Ђурђевић.

Кроз песму и игру представили су се предшколци који су са својим васпитачицама припремили културно-уметнички програм.

На свечаности су у име колектива ПУ „Ласта“ уручени и поклони захвалности представницима локалне самоуправе и Управног одбора за изузетан допринос, сарадњу и подршку у раду ове установе.

Share.

Comments are closed.

Skip to content