Хомољско непастеризовано, нефилтрирано и пиво без конзерванса, производи се у селу Крупаја. Породица Миладиновић, већ дужи низ година, пиво припрема на јединствен начин.
Овај посао Миладиновићи су започели по повратку из иностранства. „Хомољско пиво“ се пласира по ресторанима и кафићима широм Србије.
Пивара у Крупаји је капацитета 16.000 литара. Толико се може произвести на месечном нивоу.
Хомољско занатско пиво се справља од чисте, изворске воде и то му даје посебан квалитет и укус.
Популарно
- Осамнаеста Бачијада у Стамници
- У Петровцу на Млави: Све о кафи
- Отворен Фестивал цвећа у Пожаревцу. Победник Расадник „Динић“ из Великог Шиљеговца
- Ко су најхуманији основци Костолца
- Позив на чишћење Костолца „Заврни рукаве“
- Искључења струје због радова од 10. до 16. маја
- Сајам образовних профила Економско – трговинске школе у Пожаревцу
- У Пожаревцу 9. маја: У част Дана победе