Хомољско непастеризовано, нефилтрирано и пиво без конзерванса, производи се у селу Крупаја. Породица Миладиновић, већ дужи низ година, пиво припрема на јединствен начин.
Овај посао Миладиновићи су започели по повратку из иностранства. „Хомољско пиво“ се пласира по ресторанима и кафићима широм Србије.
Пивара у Крупаји је капацитета 16.000 литара. Толико се може произвести на месечном нивоу.
Хомољско занатско пиво се справља од чисте, изворске воде и то му даје посебан квалитет и укус.
Популарно
- Поједина села сутра без електричне енергије
- Деветнаести Ускршњи етно фестивал у Пољани
- Заштита јагода од трулежи
- Променадни концерт (Објављено 9. маја 2000)
- Ергела Љубичевo: Шеснаест нових ждребади
- Упис у средње школе
- Век и по петровачког читалишта
- Васкршња посланица владике браничевског др Игнатија