Хомољско непастеризовано, нефилтрирано и пиво без конзерванса, производи се у селу Крупаја. Породица Миладиновић, већ дужи низ година, пиво припрема на јединствен начин.
Овај посао Миладиновићи су започели по повратку из иностранства. „Хомољско пиво“ се пласира по ресторанима и кафићима широм Србије.
Пивара у Крупаји је капацитета 16.000 литара. Толико се може произвести на месечном нивоу.
Хомољско занатско пиво се справља од чисте, изворске воде и то му даје посебан квалитет и укус.
Популарно
- Мали огласи од 11.марта 2025.године
- Рановац: На шаховском турниру 71 ученик
- У суботу петнаеста Џипијада у Барама
- Жагубица: Подршка породици
- Џудо: Пожаревљани успешни у Нишу
- Мало Црниће: Стишки венац Милисава Миленковића
- Пожаревачки социјалисти урпиличили пријем за даме
- Сваког дана испред Музичке школе у Пожаревцу, и бука и тишина