Хомољско непастеризовано, нефилтрирано и пиво без конзерванса, производи се у селу Крупаја. Породица Миладиновић, већ дужи низ година, пиво припрема на јединствен начин.
Овај посао Миладиновићи су започели по повратку из иностранства. „Хомољско пиво“ се пласира по ресторанима и кафићима широм Србије.
Пивара у Крупаји је капацитета 16.000 литара. Толико се може произвести на месечном нивоу.
Хомољско занатско пиво се справља од чисте, изворске воде и то му даје посебан квалитет и укус.
Популарно
- У Пожаревцу такмичење у спремању ајвара
- Пожаревачка болница запошљава 14 доктора, лекара, техничара, домара…
- Обичаји, култура, традиција Бикиња
- Топличина улица без воде
- Фудбалски „Запад“ унапређује суђење
- У Великом Градишту Пинкум бруси фудбалске таленте
- Резултати утакмица одиграних минулог викенда
- У Пожаревцу обележен Дан српског јединства, слободе и заставе