Екипа пожаревачког ресторана „Грил“,освојила је прво место и златну медаљу на  Међународном  гастро туристичком  фестивалу у Нишу. Ресторан у  власништво браће Лазе и Дејана Ристића био је најбољи у спремању јела са роштиља.

Фестивал је имао такмичарски карактер и окупио је више стотина учесника, ученика високих и средњих школа, удружења, појединце, аматере, али и значајна имена Светске кулинарске федерације. Осим такмичарског дела у припремању роштиља, рибље чорбе, паприкаша, војничког пасуља, одржане су и дегустације вина, ракија, сокова…

На такмичењу, које су организовали Удружење угоститељских и туристичких посленика „Зоран Мирашевић“ Ниш, учествовали су такмичари из седам европских земаља.

 

Comments are closed.