2021-10-11T15:03:57+02:00 11. октобра, 2021. 12:45 |

Ана Тишма начелница Управе Градске општине Костолац

На седници Већа Градске општине Костолац, одржаној у петак, 8. октобра, изабрана је начелница Управе Градске општине и усвојени су предлог првог ребаланса буџета и измене плана јавних набавки.


 

На дневном реду било је шеснаест тачака и све су једногласно усвојене. Седницу је водио председник костолачке Градске општине и Већа Серџо Крстаноски.

По питању попуњавања радног места начелнице Управе Градске општине, по претходно расписаном Јавном конкурсу, Конкурсна комисија је утврдила да кандидаткиња Ана Тишма, дипломирана правница из Пожаревца, испуњава све услове прописане законом, тако да је постављена за начелницу костолачке Управе на период од пет година.

На седници је усвојен и предлог захтева за додатним средствима за први ребаланс буџета Градске општине за 2021. годину, који је упућен Градском Већу Града Пожаревца на даље поступање.

Усвојен је и предлог за измену Плана јавних набавки Управе Градске општине Костолац за 2021. годину – измена плана бр. 1.

Иначе, заседању су присуствовали и заменик председника ГО Дарко Грубетић, чланови Већа Маријана Божић, Милица Јовић, Срђан Радовановић, Бајрам Морина, Миладин Радомировић, члан Већа Града Пожаревца Иван Пантић, потом, председница Скупштине Градске општине Костолац Милена Церовшек, заменик председнице Скупштине Далибор Илић, помоћница председника Градске општине Маја Здравковић, као и в.д. начелнице Управе ГО Ана Тишма.