fotoПочео је са радом  сајт АПОТЕКЕ НАНА са ONLINE продавницом на адреси www.apotekanana.rs . Први и једини сајт овог типа у Браничевском округу . Од данас имате могућност да , где год да се Ви налазите у Србији, наручите ONLINE и добијете , на адресу , ( *БЕСПЛАТНОМ ДОСТАВОМ* преко курирске службе DAILY- EXPRESS , “ДАНАС за СУТРА” , а ако сте из ПОЖАРЕВЦА и околине , “ДАНАС за ДАНАС” , за куповину преко 2999 динара ) , све сто Вам треба из апотеке НАНА и што је дозвољено Законом републике Србије да се ONLINE продаје .

www.apotekanana.rs Вам нуди комплетан БЕБИ ПРОГРАМ свих познатих и оних мање познатих светских брендова , а пошто АПОТЕКА НАНА подржава родитељство , свим ТРУДНИЦАМА И ПРОДИЉАМА поклања КАРТИЦУ ПОВЕРЕЊА са којом млади родитељи добијају специјалне попусте на сваку куповину у АПОТЕКАМА НАНА и за ONLINE куповину на www.apotekanana.rs .

www.apotekanana.rs Вам такодје нуди комплетну DOVE , PALMOLIVE , NIVEA , FA ,REXONA , AVENE ,VICHY , EUCERIN , A-DERMA козметику по најповољнијим WEB ценама у СРБИЈИ .

Свима који живе и раде у иностранству а имају у Србији , у родном месту , старе , слабо покретне , болесне чланове породице , www.apotekanana.rs нуди могућност ONLINE поручивања суплемената у иностранству , а доставу истих на кућну адресу овде , било где у Србији .

Ако имате било какав здравствени проблем или недоумицу око употребе неког лека , од 00 до 24х мозете поставити питање и потражити савет Вашег НАНА ФАРМАЦЕУТА на адреси www.apotekanana.rs у опцији ПИТАЈТЕ ФАРМАЦЕУТА .

Апотека Нана постоји Већ 15 година на територији града Пожаревца,а од данас и на адреси www.apotekanana.rs

Љубазност , сигурност , традиција , искуство и квалитет фармацеутске услуге је оно што их издваја од других . Код њих сте сви увек добродошли .

°•○● Апотека Нана УВЕК СА ВАМА ●○•°

Share.

Comments are closed.

Skip to content