2019-05-30T13:46:13+02:00 30. маја, 2019. 13:42 |

„АРИВА ЛИТАС“ : До Црне Горе за само девет евра

– Попусти компаније „Арива“ за онлајн куповину карата за путовање до једне од најтраженијих туристичких дестинација

– Од 21. јуна свакодневни ред вожње до Црне Горе       

 Kомпанија „Арива Литас“, од 21. јуна почиње са свакодневним редом вожње до Црногорског приморја из Пожаревца преко Свилајнца, као и из Неготина преко Зајечара и Бора. Информација која ће обрадовати све заинтересоване љубитеље медитеранске оазе јесте могућност да на Аривином сајту, карту до Црне Горе купе по цени већ од девет евра и тако остваре значајну уштеду.

Додатно, уз сјајне погодности за путнике који карте могу купити на чак три месечне рате, Арива наставља са сезонским аутобуским линијама ка Црној Гори и нуди попусте за:

о          Kарте купљене у претпродаји;

о          Децу;

о          Омладину до 26 година;

о          Пензионере;

о          Породице;

о          За групе веће од 6 чланова.

Kомпанија Арива се труди да обезбеди погодности за све наведене категорије путника који се одлуче за онлајн куповину карата, а нарочито за породице. У вези са тим, при поласку сваког аутобуса за Црну Гору обезбеђено је пет карата по цени од 999 динара за децу до 7 година, као и пет промотивних карата за одрасле по ценама од девет евра, што је посебно значајно за планирање породичних путовања.

Један од најлепших залива света, најдубљи кањон Европе, највеће језеро на Балкану, очувана прашума, четири национална парка, бројни резервати и заштићена подручја, пешчане плаже и тиркизно Јадранско море – само су неки од разлога због којих се бројни туристи одлучују баш за Црну Гору.

„Због великог интересовања, и ове године, компанија Арива у сарадњи са компанијом Божур из Подгорице уводи свакодневне поласке до Црногорског приморја уз сјајне погодности, као и попуст од 10 одсто намењен за карте које се купе у претпродаји до 30. јуна. Такође, нашим корисницима смо омогућили и невероватну уштеду с обзиром на то да је преко нашег сајта карту могуће купити за само девет евра“, наводи Ана Лаушевић, менаџер за комуникацију и маркетинг у компанији Аррива.

Са купљеном картом за Црну Гору, сви путници могу уживати у услузи бесплатног „wi-fi“- ја током целог путовања.

Више информација о самим поласцима, погодностима и попустима можете пронаћи на сајту www.arriva.rs или путем мејла на info@arriva.rs, као и на бесплатан број телефона Инфо центра Ариве 0800 101 012.

                                                            О компанији Арива

Арива је један од водећих пружалаца услуга превоза путника у Европи, запошљава више од 53.000 људи и годишње испоручује 2 милијарде путничких путовања у 14 европских земаља. Арива је део „Deutsche Bahn“ (ДБ), једне од водецћих светских компанија за превоз путника и логистику, и одговорна је за регионалне путничке услуге ДБ ван Немачке. Више информација о компанији доступно је на https://arriva.rs/.