2019-11-13T10:47:14+01:00 13. новембра, 2019. 10:46 |

„Паркинг сервис“:Беби паркинг картице дељене у Дечијем диспанзеру

ЈКП „Паркинг сервис“ Пожаревац организовао је промоцију и поделу Беби паркинг картица  у Дечијем диспанзеру Дома здравља Пожаревац. Картица је издавана на лицу места, уз увид у здравствену књижицу детета и личне документе родитеља.

Да подсетимо, право на Беби паркинг картицу имају родитељи деце до годину дана. Са том картицом могу бесплатно да паркирају на резервисаним Беби паркинг местима, у улицама Јована Шербановића, испред Дома здравља и у Немањиној улици, испред вртића „Пчелица“. Након преузимања картицу је потребно видно истаћи на предњем ветробранском стаклу аутомобила, како би је контролори Паркинг сервиса уочили.

   – Ово је друга промоција коју организујемо од када су у септембру дефинисана БЕБИ ПАРКИНГ МЕСТА. На овај начин желимо да родитељима наших најмлађих суграђана омогућимо да брже дођу до својих Беби паркинг картица, свесни да можда и немају времена да дођу до нашег предузећа по картицу, како би могли да користе резервисана Беби паркинг места, рекла је Паповић и додала да ће до краја године промоције сличне овој  у Дечијем диспанзеру бити организоване на другим локацијама, како би Беби паркинг картице учинили што доступнијим родитељима.

-Дефинисањем Беби паркинг места желели смо да родитељи увек имају резервисан простор за паркирање, на локацијама где најчешће долазе са бебама, а то је свакако Дечији диспанзер. Следеће године планирамо да наставимо са овом акцијом и да још неке паркинг просторе у граду резервишемо за наше најмлађе суграђане, најавила је директорка Марија Паповић.