Са Шампионата Србије (Малезановић први с лева)

Пожаревљанин Владимир Малезановић (1996) велики је заљубљеник у бициклизам о чему сведоче медаље које је само у овој такмичарској сезони освојио. За само две године аматерског бављења бициклизмом постао је „богатији“ за сребрно одличје(хронометар)  са државног  првенства –категорија CFA, на 25. Дунавском купу (Међународна бициклистичка трка) освојио је два сребра (хронометар, брдска), једну бронзу (брдски хронометар), бронзу у коначном пласману за плаву мајцу (брдске циљеве), бронзу у генералном пласману категорија CFA 4. у коначном пласману за црвену мајцу (хронометар).

Учествовао је и на Отвореном првенству Београда на кома је у својој категорији освојио злато хронометар. На 9. је месту у апсолутном генералном пласману 25. Дунавског купа, а захваљујући његовим резултатимаКлуб „Лавиринт“ Београд,  за који се такмичи, на 7. је месту у тренутном генералном пласману у конкуренцији 43 клуба. У досадашњој такмичарској биографији Малезановић је забележио и освајање златног одличја у својој категорији на Отвореном првенству Београда.

                 Кондицију битну за такмичења, Владимир стиче свакодневним бициклистичким тренинзима на дужим и краћим стазама по Браничевском округу, а и шире.  Једна од дужих је такозвани БРЕВЕТ у марту ове године, само током једног дана прешао је 300 километара. Посебно задовољство овога лета било је путовање на одмор у Сплит бициклом у друштву двојице другара. Са 15. октобром завршен је Дунавски куп, следећа такмичења крећу од марту наредне године.  До тада Владимир Малезановић имаће довољно времена да се припреми за нове такмичарске стазе и медаље.

Share.

Comments are closed.

Skip to content