У Пожаревцу

Градска изборна комисија Пожаревац и Општинска изборна комисија у Kостолцу прогласиле су изборне листе коалиције „Бирам борбу – Пожаревац“ и „Бирам борбу – Kостолац“, обе под редним бројем 5.

Како се наводи у саопштењу, грађани Пожаревца, Kостолца и околних села у великом броју су се одазвали и пружили подршку коалицији „Бирам борбу“, тако да су у веома кратком року прикупљени потписи подршке бирача изборним листама у Пожаревцу и Костолцу:

– Интересовање суграђана нам је показало да постоји велика нада да се у наш град Пожаревац, Градску општину Kостолац и наша села врате демократске вредности, слобода мишљења и говора, могућност запослења без уцена и основни услови за живот, раст и развој друштва.

 – Осим потписа подршке, сваки грађанин нас је задужио да спроводимо локалну политику која ће служити искључиво свим грађанима и развоју привреде, комуналне инфраструктуре и екологије. Потребно је да нашим суграђанима отворимо врата узурпираних институција, скренемо пажњу друштва на најрањивије категорије суграђана и заједно радимо на побољшању услова живота, као и да млађим генерацијама омогућимо извеснију будућност.

– Наши суграђани ће на локалним изборима 2. јуна имати могућност да и сами изаберу борбу против самовоље досадашњег режима тако што ће на гласачким листићима заокружити број 5, поручују на крају у саопштењу за медије.

Иначе, коалиција „Бирам борбу – Пожаревац“ чине Народни покрет Србије, Демократска странка и Народна странка, а коалицију „Бирам борбу – Kостолац“ чине Народни покрет Србије, Народна странка и Ново лице Србије.

У Костолцу

Р. Н.

 

Share.
Leave A Reply

Skip to content