Поштовани суграђани,  корисници наших услуга, будућност апотекарске делатности припада онима који се најдаље и најдуже сећају прошлости, а потом на том темељу реализују превентивне активности и стручно саветовање.

У државном апотекарству Браничевског управног округа пацијент, односно корисник услуга је у центру интересовања. Труд да се реализује боља услуга, приступачност и љубазност је свакодневна. Томе се придружује Систем квалитета, ИТ подршка, Стандарди који се односе на права пацијента, улагање додатне енергије и специфичне, превентивне услуге.

У КУЧЕВУ

                                          Бесплатно мерење густине кости

Закажите бесплатно превентивно одређивање густине петне кости ултразвучним прегледом- значајним у сагледавању ризика од остеопорозе. 

АПОТЕКА  КУЧЕВО 1,  НА ТЕЛЕФОН 012-852147

Фармацеутску делатност државног апотекарства красе следеће особине:

  • ПОШТОВАЊЕ ТРАДИЦИЈЕ – Настанком и развојем римске империје, развија се и лекароапотекарска делатност Виминацијума, надомак данашњег Пожаревца. Модерно апотекарство Браничевског округа успон доживљава у 19. веку. Данас, Апотекарска установа „Апотека Пожаревац“ прославља 165 година од отварања прве апотеке у овом крају, али и 60 година од интеграције апотека у јединствену Установу….
  • СНАГА СТРУЧНОСТИ – Стручну потку Апотекарске установе „Апотека Пожаревац“ чини: 14 дипломираних фармацеута специјалиста, 35 дипломираних фармацеута, 51 фармацеутски техничар, 34 апотеке….
  • ХУМАНОСТ – Запослени у Апотекарској установи „Апотека Пожаревац“ негују постулате промоције здравља и превенције болести и волонтирају.
  • КОМУНИКАЦИЈА – Запослени у Апотекарској установи „Апотека Пожаревац“ активно слушају кориснике услуга, високостручно и медицински оправдано саветују.
  • КВАЛИТЕТ – Апотекарска установа „Апотека Пожаревац“ је носилац Стандарда ISO 9001:2015, Стандарда ISMS 27001:2013,  Оскара квалитета за лидерство, ресурсе и пословне резултате 2009. године, носилац звања Апсолутног победника у категорији малих и средњих предузећа 2010. године и Плакете за стално унапређење квалитета рада 2011. године

Пред свима нама је само један прави пут, није га тешко наћи, али је веома тешко одржати се на њему.

Зато је Апотекарска установа „Апотека Пожаревац“ верна традицији, али и увек отворена, увек савремена!

                                                                      Дипл.фарм.спец. Јулијана Ивановић

                                               

Share.

Comments are closed.

Skip to content