2020-02-18T14:03:26+01:00 18. фебруара, 2020. 14:03 |

Бранко Ружић у Малом Црнићу

Бранко Ружић, потпредседник Социјалистичке партије Србије и министар за државну управу и локалну самоуправу посетио је Браничевски округ и одржао састанак са руководством Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Малом Црнићу.

Тема састанка који је одржан у просторијама Општинског одбора Социјалистичке партије Малом Црнићу била је припрема за предстојеће изборе, али и развој општине Мало Црниће, пројекти који су спремни за реализацију и потребе грађана у овој Општини.

Малоцрнићки социјалисти апеловали су на Ружића да Министарство на чијем се челу налази помогне пројекте од виталног интереса за грађане ове општине. Разговарало се о пројектима из области водопривреде, путне привреде, канализације, али и потребама деце предшколског узраста. Ружић је истакао да општина Мало Црниће није довољно развијена, али да има своје развојне потенцијале, које држава препознаје и помаже преко својих министарстава, те да се чине напори да се постигне равномернији развој малих средина и подстакне квалитетнији живот грађана Иначе, Министарство за државну управу и локалну самоуправу расписало је недавно јавни позив за доделу средстава за реализацију пројекта из надлежности локалне самоуправе.

З.С.