После два одлагања, најзад је одржана Скупштина пожаревачког српсколигаша. Овога пута кворум је испуњен, присуствовало је 18 делегата и Скупштина је нормално радила.

       Председавао је Ђорђије Бојатовић који је представио исцрпан извештај о раду и успесима клуба, док је секретар Новица Живковић реферисао о финансијском извештају. Оба ова документа прихваћена су једногласно. Прихваћена је и оставка председника Ђорђија Бојатовића, а мишљења и предлоге тим поводом током дискусије изнели су: Миодраг Илић, Милић Јовановић, Слободан Јовић, Бранко Стојаковић, Слободан Жарић и  Драган Сокнић.

        Скупштина је изабрала петочлану делегацију у саставу: Слободан Јовић, Милић Јовановић, Бранко Стојаковић, Влада Петровић и Ђорђије Бојатовић која ће иницирати састанак и разговоре са градоначелником Банетом Спасовићем, председником Спортског савеза Златаном Костићем и чланом Градског већа Аном Миљанић задуженом за спорт, омладину и туризам. Након тог састанка и донетих закључака заказаће се ванредна изборна Скупштина ФК „Млади радник 1926“ на којој би се изабрали нови чланови Скупштине и ново руководство клуба.

        Очекује се да у наредних десет дана дођи до пријема код градоначелника. Kaко је првенство у току, Ђорђије Бојатовић и сарадници пружиће сву неопходну помоћ у организацији утакмица сениорског тима и млађих слекција како би нормално радили и такмичили се.

                                                                                                                 Текст и фото: Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content