Председник Општине Велико Градиште Драган Милић приредио је пријем за предшколце установе „Мајски цвет“ који су на 11. Дечјим олимпијским играма, одржаним у Петровцу на Млави, освојили прва места. Поред председника Милића присуствовали су заменик председника Општине Недељко Васић, директорка Предшколске установе Милена Митић, васпитачице и родитељи малишана. 

                                                                            /Фото: Општина Велико Градиште/

Победнички тим чини петоро дечака и пет девојчица из група „Хајди“ и „Петар Пан“, а такмичење се одвијало у неколико дисциплина, у трчању са штафетом, возу, скакање у џаку, на полигону и играма у  рибарском селу. У конкуренцији од девет екипа из региона Великоградиштанци су показали борбеност, упорност, спремност и тимски дух и уз значајну подршку своје установе и родитеља, стигли до првог места освојивши златни пехар.

       Малишани ПУ „Мајски цвет“ већ су једном заслужили златни пехар, пре 10 година тако да су овом победом још једном доказали своју вредност и квалитет. Очекивања су да се, с обзиром на услове које имају за спортске тренинге у вртићу, оките новим медаљама и пехарима.

Share.
Leave A Reply

Skip to content