У Спортском центру Пожаревац  одржан је други  „Отворени рекреативни турнир Пожаревац 2023.“ у стоном тенису.

Турнир је одржан у организацији Савеза стонотениских клубова Браничевског округа и Спортског центра Пожеравац, а окупио је око 20 учесника. Такмичило се у две категорије, подељене по старости такмичара и то до 60 и преко 60 година. Једини услов за пријаву је био да играчи нису регистровани за неки клуб, без обзира на ранг такмичења.

Узевши у обзир да стонотениска сала у Хали спортова свакодневно окупља велики број рекреативних заљубљеника овог атрактивног спорта, није изненадило велико интересовање оних који су желели да учествују, али и оних који су дошли да гледају ово такмичење.

Модус такмичења који су организатори одабрали за овај турнир је био разврставање по групама у којима је играо свако са сваким, а потом се приступило куп систему.

Након велике борбе, у категорији до 60 година тријумфовао је  Војкан Мишић, који је у финалу био бољи од Ивице Николића. Треће место у овој категорији поделили су Богица Николић и Марјан Стојадиновић.

Ништа мање узбудљиво није било ни у категорији ветерана, где је прво место освојио Зоран Милошевић, други је био Добрица Вучковић, а трећепласирани Јовица Живковић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content