На недавно одржаном Светском првенству у стрељаштву на Тајланду “копља су укрстили” стрелци који су својом посвећеношћу и несебичним залагањем дошли до ове привилегије. Након прегледа оружја и опреме, уследили су свечано отварање првенства, подизање заставе, традиционалне игре Тајланда, продефиловала је почасна гарда, а неизоставан је био и тајландски бокс.

У дивизији Продукција такмичило се око 1400 такмичара из 70 земаља света. Град Пожаревац и држву Србију представљао је Предраг Васић, репрезентативац у практичном стрељаштву, члан Спортског удружења за практично стрељаштво и борилачке спортове“SHOOTING AKADEMY DEJAN VUKOJEVIĆ”.

Такмичење се одвијало пет дана, влажност ваздуха била је близу 90 процената, а температура око 35 степени. 

Од  укупно 1400 такмичара, стрелац из Пожаревца је на Светском првенству заузео 35. место. 

Из Спортског удружења за практично стрељаштво и борилачке спортове “SHOOTING AKADEMY DEJAN VUKOJEVIĆ” саопштавају да је овај број учесника десет одсто стрелаца на планети. 

– Предраг Васић постигао је велики успех на овом такмичењу. Истовремено ово је успех  његовог стручног штаба, Академије и Града Пожаревца. Од наших репрезентативаца заузима 3. место. Захваљујемо се Савезу за практично стрељаштво Србије, Граду Пожаревцу, Спортском савезу града Пожаревца и свим добрим људима који су помогли у припреми и одласку на ово првенство, истичу у Спортском удружењу за практично стрељаштво и борилачке спортове “SHOOTING AKADEMY DEJAN VUKOJEVIĆ”.

Share.

Comments are closed.

Skip to content