У складу са Програмом Министарства државне управе и локалне самоуправе добављач „Еко сан плус“  Београд доставио је обавештење о почетку и трајању третмана сузбијања ларви комараца на територији Браничевског управног округа.

Третман сузбијања ларви комараса вршиће се препаратом „LARVASTOP PIRIPROX 0,5 ZG“ са земље и он  није штетан за пчеле.

 

План сузбијања ларви комараца:

  • На територији града Пожаревца сузбијање ларви комараца започело би сутра,  (понедељак 10.јун). Уколико се стекну неопходни метео услови, третман ће се изводити у временском интервалу од 9,00 до 18,00 часова и трајао би наредних шест дана.

  • На територији Општине Петровац наМлави сузбијање ларви комараца почеће у понедељак 10.јуна. Уколико се стекну неопходни метео услови, третман ће се изводити у временског интервалу од 9,00 до 18,00 часова и трајао би пет дана.

  • На територији Општине Велико Градиште третман сузбијања ларви комараца почеће у понедељак 10.јуна. Уколико се стекну неопходни метео услови, третман ће се изводити у временског интервалу од 9,00 до 18,00 часова и трајао би пет дана.

  • На територији Општине Голубац сузбијање ларви комараца почеће у понедељак 10.јуна. Уколико се стекну неопходни метео услови, третман ће се изводити у временског интервалу од 9,00 до 18,00 часова и трајао би наредних  шест дана.

Иначе, по обавештењу добављача „Еко сан плус“ Београд, исти третман почео је у суботу 8. јуна на територији општина Жабари и Мало Црниће и трајаће три дана.

Share.

Comments are closed.

Skip to content