У оквиру манифестације “Костолачко културно лето” данас и сутра мештане града на Дунаву очекују два догађаја. Данас од 17,00 часова у Спортско рекреативном центру “Топољар” приређује се турнир у баскету  3х3.Категорије које ће играти су јуниори 2003/04, кадети 2005/06, пионири 2007/ млађи. Победника у јуниорској категорији очекује награда у износу од 12.000 динара. За остале категорије предвиђене су робне награде, пехари и медаље.

Сутра, 16. августа у 20,30 на платоу испред Хале спортова у организацији Центра за културу Костолац и Психолошког центра Костолац, млади Психолошког центра и чланови редакције часописа “Глас младих” представиће психолошку радионицу “Реци НЕ психоактивним супстанцама”. Животне исповести зависника представиће Јана Ковачевић, Војин Милошевић и Петар Јовановић, док ће психолошка објашњења узрока и последица зависности пружити Марија Јовановић и Милица Ристић. Улоге водитеља радионице преузеће Марија Дражић и Јања Копун.

Манифестацију „Костолачко културно лето“ организује Центар за културу „Костолац“, под покровитељством Градске општине Костолац.

Share.

Comments are closed.

Skip to content