Полуфиналним утакмицама, лагано се приводи крају овогодишњи шести Меморијални турнир у малом фудбалу “Топлица Илић”. На терену Спортског центра Пожаревац данас (субота 11.фебруар) у 17 сати је меч између екипа ФК “Железничар” и ФК “Обилић” Живица. Сат времена касније састају се ФК “Борац” Кленовник и ОПК “Рудар 2001” Костолац.

Овај пут турнир  који  заједничким снагама организују Аутоцентар Топлица, Град Пожаревац, ГФС Пожаревац и Спортски центар Пожаревац окупио је 32 екипе.

Меморијални турнир у малом фудбалу “Топлица Илић” завршава се у суботу 18.фебруара када ће се на паркету Спортског центра Пожаревац у 16 сати одиграти утакмица за треће а сат касније финална утакмица када ће се знати победник и обавити церемонијал уручења награда.

Традиционални турнир одржава се у знак сећања на великог фудбалског и спортског посленика Топлицу Илића. Илић је био председник Обилића из Живице и годинама активан члан руководства пожаревачког Младог радника. Потпредседник ОФС Пожаревац постаје 2005., а председник ГФС Пожаревац био је од 2008. до 2016.

Share.

Comments are closed.

Skip to content