2020-08-09T19:59:12+02:00 9. августа, 2020. 19:59 |

Диздаревић нови чувар мреже

Пожаревачки српсколигаш „Млади радник“, под руководством Жарка Јовановића, све боље игра у утакмицама провере: Са обреновачким Радничким 2:2, против Рудара из Стамнице 6:1, у Борчи је побеђен БСК 2:1 и у Параћину са Јединством 0:0.

-Уигравамо састав и све се боље игра. У Параћину је било доста лепих прилика, али су наши нападачи затајили, што се тиче прецизности реализације. Настављамо даље пуним темпом.  У Голупцу смо у суботу играли прво коло у оквиру куп такмичења за пехар ФС Браничевског округа. Против Ђердапа су играли наши омладинци појачани са бонусима и тројицом играча из сениорског погона. Сутрадан, односно у недељу гостовали смо у Великим Црљенима и на тој утакмици против ТЕК-а,  члана Српске лиге Београд, наступили смо у пуном саставу, каже Јовановић.

 Принове су двојица голмана: Искусни Диздаревић и млади Дамјановић.

-Да, дошао је искусни интернационалац Владимир Диздаревић (31) из Рашке, који је бранио у многим клубовима. Задњи пут је бранио у Првој лиги на Малти. Такође је дошао и млади голман Војкан Дамјановић (2001) из Смедеревске Паланке и са њима је листа придошлица што се тиче чувара мреже, закључена, истиче Јовановић.   

 Текст и фото: Р. Сандић