2018-05-10T08:44:46+02:00 10. маја, 2018. 08:44 |

Др Степановић проглашен за најбољег предузетника

Доктору геонаука Миодрагу Степановићу, директору Привредног друштва „Георад“ д.о.о. Дрмно, додељено је признање „Најбољи предузетник у Региону“. У питању је награда која се већ осамнаест година уназад уручују назаслужнијим и најуспешнијим појединцима и организацијама наше земље, најпре на регионалном, а потом и националном новоу, у оквиру пројекта „Пут ка врху“. Носиоци тог пројекта су новосадска Агенција „Медиа инвент“, Универзитет у Новом Саду, Привредна комора Војводине и Привредна комора Србије.


Стручни жири је о др Степановићу забележио следеће:

– Познаваоци привредне стварности Браничева и Подунавља знају да је за побољшање пословног амбијета у региону, у значајној мери, заслужна компанија „Георад“ Дрмно, са традицијом од 1976. године. Реч је о модерном предузећу са 430 запослених, које је специјализовано за израду пројеката, елабората и студија из области свих геолошких истраживања. Његов највећи стратешки партнер и инвеститор је Електропривреда Србије. На челу те успешне компаније је најбољи предузетник овог Региона, др геонаука Миодраг Степановић, са богатим радним искуством, од заменика градоначелника Пожаревца, до директора Привредног друштва „РИО“ Костолац.

Др Степановић препознатљив је по систематичности, одлучности и стручности, као и по позитивним резултатима које је остварио на сваком од поменутих послова које је током досадашње каријере обављао.

Свечаност доделе награда приређена је 4. маја, у Великом Градишту, где је Плакету и златник са ликом Капетана Мише Анастасијевића у име др Миодрага Степановића преузео један од његових најближих сарадника, Бојан Живковић, помоћник директора за правне, кадровске и опште послове у Привредном друштву „Георад“.