Градски одбори Демократске странке, Странке слободе и правде и Народне странке у Пожаревцу промовисали су своје активности на штандовима који су постављени у Табачкој чаршији

Владан Милосављевић, председник Градског одбора Странке слободе и правде, говорио је о неопходности промена у Пожаревцу. Он сматра да се до промена може доћи демократским путем, те је нагласио да ће се изборити  за регуларне и демократске изборе. 

-Верујем да ће се свако ко искрено жели добро свом народу сложити са тим да грађане нико не сме да уцењује, нити да их условљава радним местом у замену за глас. Да нико не сме да злоупотребљава бирачки списак, нити да приморава грађане да сакупљају капиларне гласове.  И ово не кажемо ми, већ закон. Све наведено представља кршење закона за које је предвиђена казна затвора. 

Милосављевић се осврнуо и на рад појединих јавних предузећа: 

       -ЈКП „Водовод и канализација” које је својевремено плаћало месечни закуп пословних просторија 12.000 евра је данас 73 милиона динара у губитку. ЈП “Љубичево” је пословну годину завршило са губитком од 18 милиона динара. Рециклажни центар који је Пожаревљане коштао 300 милиона динара не ради. Амбијентално осветљење је плаћено 340.000 евра, скоро 2.000 евра по инсталацији једне светиљке.

Share.
Leave A Reply

Skip to content