2021-10-18T10:18:50+02:00 18. октобра, 2021. 10:18 |

Двери излазе на изборе

Из Српског покрета „Двери“ Пожаревац поручују да ће изаћи на изборе како би  сачували Србију од даљег пропадања:

У саопштењу даље наводе да су Двери носиоци промена у српском друштву и додају:

– Држава Србија је угрожена у својим темељима и налази се пред тоталним распадом, пре свега када су у питању Косово и Метохија, домаћа економија и породичне вредности. Медији, избори, Народна скупштина – изгубили су скоро сваки смисао. Политички програм Двери је најбољи: породица на првом месту, смањење пореза за свакога ко ступи у брак и добије дете, нерадна недеља за запослене и у приватном сектору, подршка домаћој привреди и пољопривреди уместо страним фирмама, већа безбедност за грађане и заштита од мигрантске кризе, помоћ здравственим радницима, забрана отварања рудника литијума „Рио тинто”, очување Косова и Метохије у саставу Србије и самосталности Републике Српске, као и децентрализација, за живот у Србији и ван Београда.

Наглашавају да неће више чекати било какве разговоре са влашћу, већ иду на изборе и у директну борбу за подршку и гласове грађана, позивајући да им се придруже сви који желе промену система.

– Уколико не дође до договора о заједничком председничком кандидату опозиције, наш председнички кандидат биће председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, који има храброст да поведе Србију ка очувању државе и народа, развоју политичког и економског система и поново освојеној слободи.