2021-04-30T10:31:09+02:00 30. априла, 2021. 10:31 |

Џудо клуб „Бамби“: Освојена три прва места

На школском првенству Централне Србије које је одржано у Нишу у сали Основне школе „Мирослав Антић“ учешће је узео и Џудо клуб „Бамби“ из Пожаревца са девет такмичара.Прва места су освојили Димитрије Антић у категорији до 81 кг. који је наступао за Пожаревачку гимназију у конкуренцији  ђака четврте године средњих школа, Андрија Алексић у категорији  до 90 кг. у конкуренцији ђака средњих школа друге и трећегодине наступивши  за Медицинску школу у Пожаревцу и Милош Јовић у категорији до 66 кг. у конкуренцији ђака седмог и осмог разреда, наступао је за основну школу „Доситеј Обрадовић“ у Пожаревцу.

Друга места су освојили Миљан Шулеић у категорији до 60 кг. у конкуренцији ђака прве-треће године средњих школа наступао је за Пољопривредну школу у Пожаревцу и Катарина Симоновић у категорији  ди 63 кг. у конкуренцији ђака средњих школа прва-трећа година наступао је за Гимназију у Петровцу.

Треће место је освојио Алекса Петровић у актегорији +90 у конкуренцији ђака средњих школа прва-трећа година наступајући за Гимназију у Пожаревцу.

Сви ови такмичари су се пласирали на Државно школско првенство које ће се одржати 8.маја у Новом саду.

Одлазак у Ниш је помогао Спортски савез Града Пожаревца и Савез за школски спорт обезбедивши превоз  такмичара.