Џудо клуб „Бамби“ Пожаревац учествовао је у Нишу на Јуниорском првенству Централне Србије и Првенству Централне Србије за полетарце. Надметање је одржано у хали Основе школе „Мика Антић“ на Дурлану.  У веома јакој конкуренцији  Пожаревљани су освојили седам медаља.


            У конкуренцији полетараца, у категорији до 38 кг Богдан Траиловић  освојио је златнумедаљу, као и Стефан Јовић у категорији до 50 кг.

У јуниорској конкуренцији у категорији до 55 кг Андрији Алексићу припала је златна медаља, у категорији до 70 килограма Катарина Симоновић освојила је сребро, у категорији до 63 килограма Александра Симоновић такођесе окитила сребрним одличјем, а Милица Манојловић у истој категорији освојила је бронзу. Бронзана медаља  припала је и Илији Васићу, такмичару у категорији до 90 килограма.

              Свих пет такмичара у јуниорској конкуренцији квалификовало се за Државно првенство у Београду. Поменимо  и да је са такмичења у Нишу, Џудо клуб „Бамби“  упутио  званичан протест организатору и Џудо Савезу Србије сматрајући  да је при оцењивању нанета штета јуниору Димитрију Антићу.

Share.

Comments are closed.

Skip to content