У просторијама Средње медицинске школе „Павле Савић“ у Пожаревцу, током фебруара, одржано је више предавања за ученике завршног разреда основне школе. С обзиром на то да је одузив ђака био изузетно добар, предавања ће бити организована и у наредном периоду.

Због великог интересовања ученика одржана су у више наврата предавања на тему вршњачког насиља, која је изузетно актуелна последњих месеци, а предавач је био дипломирани социолог Владан Јовановић. 

На тему „Примена елемената борбе у заштити од насиља“ говорио је проф. др Срђан Милосављевић, професор струковних студија из области спорта.

-Изузетно сам задовољна оџивом ученика, наставника, разредних старешина и педагога предавањима одржаним у нашој школи. У наредном периоду наставићемо са организацијом предавања такође на актуелне теме међу адолесцентима. У фокусу ће бити болести зависности – пушење, алкохолизам, наркоманија, зависност од видео игрица, најављује Марија Јотов, в.д. директора Средње медицинске школе „Павле Савић“ у Пожаревцу.

Предавањима су присуствовали ученици завршног разреда основних школа који су уједно имали прилику да се упознају са простором, планом и програмом рада прве приватне Средње медицинске школе „Павле Савић“ у Пожаревцу.

Попуст у предуписном року

Сви који се упишу током марта оствариће попуст на цену школарине, а значајно је напоменути да постоји могућност плаћања у 10 рата. 

Потребне информације у вези са уписом заинтересовани могу пронаћи на званичној интернет презентацији Средње медицинске школе „Павле Савић” или добити позивом на број телефона +381 66 610 44 04, као и сваког радног дана у просторијама школе.

 ПРВА ПРИВАТНА СРЕДЊА МЕДИЦИНСКА ШКОЛА У ПОЖАРЕВЦУ

Подсећамо да је упис у ову школу за школску 2023/2024. већ почео и да су будућим ученицима на располагању два образовна профила: медицинска сестра – техничар и физиотерапеутски техничар. Поред редовног, постоји могућност и уписа на ванредно школовање. 

За редовне ученике настава се обавља по важећем наставном програму Министарства образовања, а за ванредне ученике и лица на доквалификацији и преквалификацији организује се и консултативна настава, по посебном распореду.

Share.

Comments are closed.

Skip to content