Спортски риболовци суочили су се на Регионалном појединачном и екипном првенству кадета и кадеткиња у-15, Србија–Центар. Треће коло у лову рибе на пловак одржано је 9. септембра, у Смедереву, на стази канала Железаре Смедерево. Домаћин је био Спортско – риболовни клуб „Језава“.

После отпецана три сата, најуспешнија је била екипа ОСР „Смуђ“ из Пожаревца са 7 бодова. Одмах за њима је СРД „Дунавац“ Костолац са 7,5 бодова. Трећа је СРК „Језава 2“ из Смедерава са освојених 9 бодова, и четврта СРК „Језава 1“ Смедерево са 10 бодова.

У појединачном пласману најбоља је Миа Шарановић, из СРД „Дунавац“ Костолац, која је са упецаних 1.515 грама првак стазе. За њом је Димитрије Петковић из ОСР „Смуђ“ Пожаревац са упецаних 1.480 грама. Трећи је Вук Митровски из СРД „Дунавац“ Костолац, са 1.215 грама. На четвртој позицији, са упецаних 1.180 грама је Димитрије Маринковић из СРК „Језава“ Смедерево. 

Остали такмичари из ОСР „Смуђ“ Пожаревац постигли су следеће резултате: Павле Крстић A-6, освојио је друго место у сектору са упецаних 830 грама, у генералном 9. место. Вељко Јовановић Б-6, освојио је четврту позицију у свом сектору са упецаних 690 грама рибе, а у генералном пласману 11. место.

Пред овим риболовцима је 4. Коло, заказано за 8. октобар, на стази Млава Костолац.

Р. Н. 

Share.

Comments are closed.

Skip to content