2019-07-20T11:35:44+02:00 20. јула, 2019. 11:35 |

ФК „ЖЕЛЕЗНИЧАР“: Шокорац добио једногласну подршку

Пожаревачки ФК „Железничар“ одржао је Изборну скупштину. Од 38 делегата присуствовало је 26. Скупштином је председавао Горан Станојевић. Све одлуке донете су једногласно. За председника је изабран Слободан Бобан Шокорац, а за секретара Новица Станковић. Чланови УО су: Миомир Илић, Горан Станојевић, Новица Станковић, Љубиша Стојановић, Ђорђе Чупић, Зоран Стојадиновић, Владан Рујевић и Зоран Ћирковић. У Надзорном одбору су Ратко Микић, Добривоје Јовановић и Мирољуб Стефановић.

 Скупштини су присуствовали Иван Богавац, председник заједнице железничких спортских клубова и саветник генераланог директора Железнице Србије, Милан Максимовић, извршни директор Инфраструктуре железнице Србије, Александар Ђокић, начелник Браничевског округа) и представници свих синдиката железничког чвора  Пожревац.

         ФК „Железничар“, популарни пожаревачки „експрес“ почео је са припремама 14. јула. Тренерски тандем је остао исти – др Драшко Перић и Зоран Милетић. Тренира се на стадиону иза Ложионице четири пута недељно где ће се одиграти и  прва уткамица провере у недељу, 21. јула са Трговачким (Петровац на Млави).

                                                                                 Текст и фото: Р.Сандић