2021-06-05T10:07:47+02:00 5. јуна, 2021. 09:54 |

„Фортунин“ Хуманиратни базар за нечији бољи дан

Удружење за помоћ особама са инвалидитетом „Фортуна“ јуче је у сопственој организацији по први пут приредило Хуманиратни базар са намером да прикупљена средства усмери онима којима су најпотребнија али и да пробуди хуманост међу Пожаревљанима.

 На тезги постављеној у Табачкој чаршији нашли су се сувенири, рукотворине, књиге, играчке и занимљиве ситнице дариване од стране пријатеља и чланова „Фортуне“, а како смо сазнали, овом приликом прикупљено је  61.530 динара.

Сума ће, колико данас,  равноправно бити уплаћена оним Пожаревљанима којима је новчана подршка тренутно најпотребнија.

Реализатори јучерашње акције посебну захвалност на непосредној подршци упућују рукотворцима Виолети и Тањи, фотографу Дејану Ђурђевићу, продавници „Smile only 4 you“, „Маскотама Пожаревац“,  „Коктелима Пожаревац“,  „Kaline Oriflame“, спортској кладионици „No1“,  Граду Пожаревцу и свакоме који је у складу са могућностима  пружио помоћ се Хуманитарни базар успешно организује.

Посебну захвалност Удружење за помоћ особама са инвалидитетом „Фортуна“ упућује Пожаревљанима великог срца који су куповином сувенира и ручних радова помогли да некоме сутрашњи дан почне лепше него данашњи и дали подстрек да се на овом месту ускоро организује нова акција.

В.Винкић