Браничевска окружна лига је донела одлуку о новим члановима. На позив за њену попуну пријавила само три клуба, онолико колико је било и упражњених места. Пошто су сви испунили услове, по уплати понуђене финансијске накнаде Савезу, чланови ове лиге постали су „Полет С.Д.“ Суви До (ОФС Жагубица), „Батовац“ (ГФС Пожаревац) и Трговачки (ОФС Петровац на Млави).

       Када је у питању попуна МФЛ „Млава“ на јавни позив одазвало се 5 клубова, који су испуњавали услове да могу да учествују у јавном позиву.

       Комисија ФСБО у саставу Бојан Карановић, генерални секретар ФСБО, Денис Перић и Вукашин Јовановић, потпредседници ФСБО, уз присуство заинтересованих клубова, отворила је достављених 5 коверти. Понуде су, између осталих доставили „Стиг“ Црљенац (ОФС Мало Црниће), „Слога 1952“ Велики Поповац (ОФС Петровац на Млави) и „Петар Добрњац“ Добрње (ОФС Петровац на Млави), али је утврђено да је су најбоље финансијске понуде дали клубови ФК „Полет 1930“ из Александровца и ФК „Соко″ из Крвија. Констатовано је да ова два клуба, по уплати понуђене финансијске накнаде, постају чланови МФЛ „Млава“ за такмичарску 2023/2024.годину.

Када је о понудама  за попуну МФЛ „Дунав“ реч,  Комисија је уз присуство заинтересованих клубова отворила достављених осам  коверти и утврђено је да је су најбоље финансијске понуде дали клубови ФК „Слога“ из Лучице и ФК „Стиг 1955″ из Берања.

       Поред њих, понуде су још доставили „МИП-Мајдан“ (ГФС Пожаревац), „Победа“ Село Костолац (ГФС Пожаревац), „Дунавац“ Петка (ГФС Пожаревац), „Баштован“ Царевац (ОФС Велико Градиште), „Браничево“ (ОФС Голубац) и „Маргум“ Дубравица (ГФС Пожаревац).

                                                                                                                      С.С.

Share.

Comments are closed.

Skip to content